Woordhelder

Achtergrond

Van Opdidakt Supplies naar Woordhelder
Opdidakt Supplies is in 2005 opgericht door Charlotte van de Water en Mathieu van de Water. Charlotte was destijds DGA bij Opdidakt BV. Mathieu heeft Opdidakt Supplies opgericht vanuit zijn afstudeerproject. Opdidakt Supplies is gelieerd aan Opdidakt BV. Opdidakt BV is een groot instituut voor onderwijskundige en psychologische begeleiding.

We hebben in eerste instantie voor de eigen cliënten van Opdidakt verschillende producten verzameld ter ondersteuning bij dyslexie en NLD. De producten voor NLD zijn na twee jaar afgestoten. Er is toen gekozen om de volledige aandacht te geven aan dyslexiehulpmidden. In de loop van de jaren is het assortiment uitgebreid met nuttige en kwalitatief zeer goede producten. Onze zoektocht naar nieuwe innovatieve producten stopt nooit. Sinds 2014 ontwikkelen we ook zelf producten die zinvol zijn voor mensen met taalproblematiek.

Op 1 januari 2008 heeft Mathieu van de Water Opdidakt Supplies volledig gekocht van Opdidakt BV en kon de groei van de onderneming doorgezet worden.
Na 10 jaar op 26 januari 2015 is naam van Opdidakt Supplies veranderd. De nieuwe naam is Woordhelder.
Sinds 1 mei 2016 heeft Woordhelder een andere rechtsvorm. Woordhelder is een BV geworden. Op 1 juni 2016 is Woordhelder verhuisd van Heesch naar 's-Hertogenbosch waar we een prachtige ruimte hebben betrokken aan de Onderwijsboulevard.