Woordhelder

Bestellen

Advies
De medewerkers van Woordhelder helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kan met ons bellen, mailen of chatten. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor waarbij we u de verschillende hulpmiddelen kunnen demonstreren in onze demo ruimte. Van onze softwareproducten zijn demo versies beschikbaar (ClaroRead en TextAid) zodat u eerst zelf kan ervaren wat de mogelijkheden zijn. 

Het plaatsen van een bestelling
Een bestelling plaatsen bij Woordhelder gaat erg snel en gemakkelijk. Het bestelproces bestaat uit een aantal stappen. Allereerst selecteert u het product van uw keuze en stopt u dat in de winkelwagen daarna controleert u uw bestelling en gaat u verder. Nu vult u uw gegevens is. Bij het bestellen van een download product is het bestellen als gast niet mogelijk. U moet dan een account aanmaken waar we de software kunnen plaatsen. Nu voert u een laatste controle uit en gaat u over tot betalen. Alleen scholen kunnen bij Woordhelder op rekening kopen. Particuliere bestellingen dienen direct afgerekend te worden. Dit kan met IDEAL, Creditkaart of middels een overboeking.

Bestelling wijzigen of annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt wijzigen of wilt annuleren is dat geen probleem. Neem contact met ons op om dit direct te regelen!


s