Woordhelder

Daisy speler Stratus 12

Snel overzicht

De Daisy speler Victor Reader Stratus 12 is een eenvoudig te bedienen Daisy speler waarmee direct naar een bepaalde pagina genavigeerd kan worden.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 445,00

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Extra’s

  • Daisy speler voor cd’s, MP3-cd’s en Daisy-formaat cd-roms.
  • Vervangt de Classis lijn. Moderne vormgeving, kleiner en lichter.
  • Langere batterijduur: 10 uur.
  • Met adapter en ingebouwde oplaadbare batterijen.
  • Direct navigeren naar een pagina met het nummerieke toetsenbord.

Systeemkenmerken

  • Afmetingen: 22 x 21.6 x 4.8 cm.
  • Gewicht: 950 gram

Klik hier voor de algemene informatie over Daisy Spelers

Wat is Daisy
Daisy is een afkorting van Digital Accesible Information SYstem (= digitaal toegankelijk informatie systeem). Het is een digitale vorm van ingesproken tekst. De tekst wordt door mensen ingesproken wat door de gebruikers als bijzonder prettig wordt ervaren.

Een Daisy boek is een digitaal luisterboek op een CD rom die op iedere computer kan worden voorgelezen. Er zijn zowel digitale schoolboeken beschikbaar als leesboeken, tijdschriften en kranten. Via Dedicon en het Loket Aangepast Lezen kunnen deze gesproken teksten worden aangeschaft. Bij Dedicon kunt u schoolboeken bestellen. 80% van de schoolboeken zijn ingesproken.

Daisy speler
Digitale boeken kunnen ook op een Daisy speler worden afgespeeld. Een Daisy speler is een praktisch alternatief voor een computer, doordat deze klein en draagbaar is. Daisy spelers hebben een aantal gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Zo bestaat de mogelijkheid om binnen een digitale boek snel te navigeren naar een specifieke pagina of hoofdstuk. Iedere gebruiker kan zijn of haar persoonlijke voorkeur betreffende het voorleestempo en volume instellen.

Er zijn verschillende soorten spelers met eigen functionaliteiten, zodat er keuze is voor iedere eindgebruiker. Bij enkele Daisy spelers is het tevens mogelijk om eigen teksten te laten voorlezen, waardoor een Daisy speler leerlingen en volwassenen nog meer kan ondersteunen. Alle Daisy spelers zijn zeer geschikt voor slechtzienden of visueel gehandicapten (muv de Tablets) en voor dyslectici.

Toekomst
Wilt u wel de voordelen van een Daisy speler maar bent u op zoek naar een hulpmiddel met meer mogelijkheden? Er is een Samsung Galaxy Tablet beschikbaar inclusief Daisy speler. Naast de Daisy functie kunt u de tablet gebruiken voor alle bekenden doeleinden zoals het gebruik van internet, het lezen van mail, het plaatsen van foto’s en het downloaden van Android apps.
Afmetingen: 22 x 21.6 x 4.8 cm.
Gewicht: 950 gram