Scholen die hier al gebruik van maken zijn onder andere Het Quadraam, de Gooise Scholen Federatie, de Hogeschool van Amsterdam en het ROC van Amsterdam. Sinds kort maakt de Hogeschool Utrecht gebruik van een combinatie van een schoollicentie en Bring Your Own Device voor al hun faculteiten. Zo zijn alle studenten er altijd van verzekerd dat ze gebruik kunnen maken van goede dyslexiesoftware.

Sneller
Met zo'n groeiende gebruikersgroep werd het tijd om ons systeem te vernieuwen. We hebben diverse grote en kleine aanpassingen gemaakt die het systeem sneller en gebruiksvriendelijker maken. Door optimalisatie van ons mailsysteem krijgen studenten na aanmelding automatisch bericht dat ze kunnen downloaden en ook de licentiesleutels worden nog sneller verwerkt.

Docentbeheer
Docenten kunnen nu zelf leerlingen beheren en toevoegen in een eigen beheermodule. Zo is het voor de school beter inzichtelijk wie de software gedownload heeft en kan wanneer nodig gegevens van een leerling worden aangepast. Ook wanneer er tussentijds een leerling moet worden toegevoegd aan het systeem kan de docent die voortaan zelf direct regelen.

Komende week zullen alle contactpersonen worden benaderd voor een docenteninlog. Mocht u meer informatie willen neem dan vooral contact met ons op.