Er is een nieuw gezicht bij Woordhelder en ze wil zichzelf graag voorstellen.

Hallo, mijn naam is Eefke van Geffen, 29 jaar en ik ben sinds juni met veel plezier en enthousiasme gestart bij Woordhelder. Als orthopedagoog kom ik het team van Woordhelder versterken.

In 2012 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb nu 5 jaar ervaring in de praktijk waarbij ik veel dyslexieonderzoek, dyslexiebegeleidingen en andere leerlingbegeleidingen heb uitgevoerd.

Binnen Woordhelder ga ik mij richten op het geven van trainingen. Vanaf september start ik met het geven van de vaardigheidstraining voor ClaroRead en voor TextAid. Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een verdiepingstraining. Deze training gaat meer in op de invoering van dyslexiesoftware en op de bredere inzetbaarheid bij de begeleiding van leerlingen met dyslexie maar bijvoorbeeld ook de inzet bij leerlingen met een TOS. 

Verder zijn er leuke uitdagingen waar ik me in vast mag bijten. Samen met Edufund gaan we de methode Zuid-Vallei vernieuwen. Deze methode is nu al verkrijgbaar bij Woordhelder, maar willen we graag van een update voorzien. Tevens zal deze samenwerking zich richten op nieuwe wetenschappelijke en educatieve ontwikkelingen. 

Ik hoop u graag een keer te spreken of u bij een training te zien.