Hoi. Ik ben Ilona Vermeulen. Ik woon in ’s-Hertogenbosch met vriend en twee kleine kindjes. Ik ben sinds dit jaar werkzaam bij Woordhelder.

Ik hou me voornamelijk bezig met Backoffice werkzaamheden. Met andere woorden manusje van alles ;-)


Van administratie tot de website. Van webshop tot vormgeving en huisstijl.  Ik vind het vooral leuk om met bezig te houden met veel verschillende dingen, te regelen en te plannen. Dan ben ik in mijn element. Daarnaast hebben we een heel fijn en jong team wat voor een super fijne, gezellige werksfeer zorgt.

Ik heb hiervoor gewerkt als projectbegeleider bij een architecten- en vormgevingsbureau. Een hele andere branche, werksfeer en omgeving. Daarom is werken bij Woordhelder een totaal nieuwe en leuke uitdaging. 

Mijn achtergrond, ik heb communicatie gestudeerd, kan ik in gaan zetten tijdens de vernieuwing van de Zuid-vallei methode. Welke wij, in samenwerking met Edufund, helemaal up-to-date gaan maken. Ik ga hiervoor de uitstraling en vormgeving, samen met een illustrator, onderhanden nemen.

Doordat ik voornamelijk “achter de schermen” werk is de kans klein dat wij elkaar gaan treffen, maar als u mijn naam onder een mail ziet staan, weet u nu in ieder geval een (klein beetje) wie daar achter schuil gaat.