In 2013 hebben wij de remediërende materialen van De Zuid-Vallei in ons assortiment opgenomen.

We zijn druk bezig de digitale methodes Interflits en Digi-Spelling te vernieuwen, maar ook de papieren methodes krijgen een nieuw jasje. We hebben een nieuw logo voor de Zuid-Vallei ontworpen en een nieuw herkenbaar en eenduidig uiterlijk gekozen voor deze materialen.

Maar dat is niet alles, ook is het vanaf nu mogelijk om het materiaal uit de mappen van de Zuid-Vallei digitaal te verkrijgen! In het vervolg is het mogelijk om voor 15% van de aanschafprijs een digitale versie van de bestelde map bij uw bestelling te ontvangen. Ook als u in het verleden Zuid-Vallei hebt aangeschaft kunt u voor dit bedrag een digitale versie aanschaffen.

Ter introductie van deze nieuwe digitale versie hebben we een kortingsactie! Wie voor 1 juli een van de mappen van de Zuid-Vallei besteld krijgt hier de digitale versie van deze map gratis erbij!

Mocht u al in het bezit zijn van een van de mappen van de Zuid-Vallei dan krijgt u tot 1 juli 25% korting op de aanschaf van een digitale versie. Klik hier om een digitale versie aan te schaffen. Nadat u op bestellen heeft geklikt zal de korting worden verrekend, wij sturen u de digitale versie dan zo snel mogelijk via e-mail toe.