Woordhelder

Trainingen

Training Voorleessoftware ClaroRead of TextAid voor ouder en kind

U leert alle facetten van ClaroRead of TextAid kennen. We gaan in op alle mogelijkheden maar richten ons wel op de praktische inzetbaarheid. Verder laten we u kennis maken met de digitale boeken van Dedicon en leert u om zelf digitale boeken te maken en te bewerken. De training is bedoeld voor een kind en één ouder, verzorger of begeleider. De training is gericht op beginnende gebruikers van de software.

Meenemen:
Wanneer u ClaroRead op een eigen systeem heeft staan, dan kunt u dit meenemen en de training volgen op het eigen systeem. Ook voor de training van TextAid kunt u een eigen systeem meenemen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een eigen systeem mee te nemen, kunt u gebruik maken van één van onze systemen. Geef dit vooraf door via info@woordhelder.nl  

De kosten bedragen €20,- voor één kind en één ouder,verzorger of begeleider.

Inschrijven voor ouder-kind-training ClaroRead

Inschrijven voor ouder-kind-training TextAid


Training ClaroRead, ClaroSpeak, Textaid, TIB-Reader voor docenten/begeleiders op school
Ondanks dat de programma's erg gebruiksvriendelijk zijn, is een training van ClaroRead, ClaroSpeak, TextAid of TIB-Reader zeer belangrijk. Zo is het van belang om alle mogelijkheden van een programma te leren kennen, om het programma beter en meer induvidueel in te kunnen zetten. Dit is winst voor de leerling/student!  Onze trainingen bestaan uit een centraal gedeelte waarbij we via de beamer de belangrijkste mogelijkheden laten zien. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag aan de hand van een vaardigheidstraining. Door veel zelf te werken met het programma leert de deelnemer meer en sneller.

Een training neemt ongeveer 2 tot 2,5 uur in beslag. Een training wordt altijd op locatie gegeven. Naast het leren kennen van alle mogelijkheden van een programma is een training ook een perfect startpunt. De volgende dag kunnen de deelnemers  de programma's enthousiast inzetten tijdens het lesprogramma.

Training volgen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een training. T: 073-2048311 / info@woordhelder.nl