Woordhelder

Trainingen

Training Voorleessoftware ClaroRead of TextAid voor ouder en kind

U leert alle facetten van ClaroRead of Textaid kennen. We gaan in op alle mogelijkheden maar richten ons wel op de praktische inzetbaarheid. Verder laten we u kennis maken met de digitale boeken van Dedicon en leert u om zelf digitale boeken te maken en te bewerken. De training is bedoeld voor een kind en één ouder of verzorger/begeleider. De training is gericht op beginnende gebruikers van de software.

Meenemen:
Wanneer u ClaroRead op een eigen systeem hebt staan dan kan u deze meenemen en de training volgen op het eigen systeem. Ook voor de training van TextAid neemt u een eigen systeem mee. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een eigen systeem mee te nemen kan u gebruik maken van één van onze systemen. Geef dit vooraf door via info@woordhelder.nl  

De kosten bedragen €20,- voor één kind en één ouder of verzorger/begeleider.

Inschrijven voor ouder-kind training ClaroRead


Training ClaroRead, ClaroSpeak, Textaid, TIB Reader voor docenten/begeleiders op school
Een training van ClaroRead, ClaroSpeak, TextAid of TIB Reader is zeer belangrijk ondanks dat de programma's erg gebruiksvriendelijk zijn. Het is belangrijk om alle mogelijkheden van een programma te leren kennen. Zo kan het programma beter ingezet en meer individueel ingezet worden. Dit is winst voor de leerling/student!  Onze trainingen bestaan uit een centraal gedeelte waarbij we via de beamer de belangrijkste mogelijkheden laten zien. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag middeld een vaardigheidstraining. Door veel zelf te werken met het programma leert de deelnemer meer en sneller.

Een training neemt ongeveer 2 tot 2,5 uur in beslag. Een training wordt altijd op locatie gegeven. Naast het leren kennen van alle mogelijkheden van een programma is een training ook een perfect startpunt. De deelnemers kunnen enthousiast de programma;'s de volgende dag inzetten tijdens het lesprogramma.

Training volgen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een training. T: 073-2048311 / info@woordhelder.nl