Woordhelder

Wie zijn wij

Woordhelder. Ooit gestart als klein bedrijf naast een studie. Nu een bedrijf met een groot assortiment dyslexiehulpmiddelen met uitgebreide trainingen van onze producten en dyslexie in het algemeen.
Sinds de start in 2005 hebben wij maar één doel en dat is het leven van mensen met dyslexie een stukje aangenamer maken.

Het kunnen volgen van onderwijs op het eigen niveau zien wij als zeer belangrijk! Door te werken met onze hulpmiddelen is dit voor veel mensen met dyslexie mogelijk.

Woordhelder is gevestigd in een goed bereikbaar kantoor aan de rand van het centrum in 's-Hertogenbosch met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.
Sinds 26 januari 2015 is de naam van ons bedrijf Woordhelder. Van 2005 tot 2015 waren wij actief onder de naam Opdidakt Supplies.

Woordhelder is sinds 2005 actief als bedrijf in ondersteunende middelen bij dyslexie. Door altijd op zoek te zijn naar kwalitatief goede nieuwe producten en slimme manieren van het werken met ICT-middelen biedt Woordhelder een breed assortiment, optimale service aan haar klanten en veel know how betreffende de inzet van dyslexiehulpmiddelen.