Woordhelder

Wie zijn wij

Woordhelder. Ooit gestart als klein, ambitieus bedrijf. Nu een dynamisch en veelzijdig bedrijf met een groot assortiment dyslexiehulpmiddelen met uitgebreide trainingen van onze producten en dyslexie in het algemeen.

Sinds de start in 2005 hebben wij maar één doel en dat is het leven van mensen met dyslexie een stukje aangenamer maken. Hierbij houden we onze speerpunten goed voor ogen: persoonlijk contact, uitgebreid en passend advies, gerichte service en altijd toegankelijk.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en slimme manieren om te  werken met ICT-middelen. Hierdoor kunnen we een kwalitatief goed en breed assortiment aanbieden, optimale service aan klanten geven en hebben we veel knowhow betreffende de inzet van dyslexiehulpmiddelen. 

Het kunnen volgen van onderwijs op het eigen niveau zien wij als zeer belangrijk! Door te werken met onze hulpmiddelen is dit voor veel mensen met dyslexie mogelijk.

Woordhelder is gevestigd in een goed bereikbaar kantoor aan de rand van het centrum in 's-Hertogenbosch met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.


Mathieu van de Water   Kor Bras (Helpt bij technische vragen)
 mat      kor
     
 Ilona Vermeulen (communicatie, administratie)    Eefke van Geffen (orthopedagoog, trainer)
 ilo    eefke