Woordhelder

Interflits

Het webbased programma Interflits.2 sluit naadloos aan bij het Lees Interventie Programma met AVI-indeling M3+ tot E6. Het heeft als doel het automatiseren van woordstructuren die leerlingen behandeld hebben en is afgestemd op de leesontwikkeling van de individuele leerling.

Doel
De internetbehandeling is een behandeling gericht op het automatiseren van die woordstructuren die kinderen via de instructie van het Lees Interventie Programma geleerd hebben. Het is een fantastische aanvulling op en uitbreiding van de automatisering zoals dat gebeurt via het lezen van de woordrijtjes.

Hoe te gebruiken
Interflits.2 is een webbased programma. U kunt via de website inloggen en leerlingen aanmelden, inplannen en volgen. Bij het aanmelden geeft u elke leerling een unieke inlogcode. Hiermee kan een kind op ieder moment, zowel thuis als op school, inloggen. Het flitsprogramma heeft voor een kind nog twee opties. Het kan kiezen om onder begeleiding de flitsoefeningen te doen. De begeleider stelt dan vast of het geflitste woord goed of fout herkend is. Ook kan een kind de flitsoefeningen zelfstandig doen. Een kind kan dan zichzelf met behulp van een geluidsfragment controleren.

Inhoud
De internetbehandeling bestaat uit een flitsprogramma dat specifiek is afgestemd op de leesontwikkeling van het kind. Het programma heeft een database met alle woorden die in het Lees Interventie Programma (met AVI-indeling M3+ tot E6) voorkomen. De school heeft de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat een kind alleen die woorden geflitst krijgt die het ook gehad heeft tijdens de leeslessen. Een flitsoefening start met een vaste flitstijd. De flitstijd wordt, gedurende de oefening, aangepast aan het niveau van het kind. Op deze wijze geeft iedere flitsoefening voor elk kind het meeste rendement.

Kosten incl. BTW per jaar

Aantal Gebruikers 1 t/m 10 11 t/m 50 51 t/m 100 101 t/m 250 251 t/m 500 > 500
  € 101,15 € 113,05 € 124,95 € 148,75 € 184,45 € 220,15


Toon
Sorteer op
Toon
Sorteer op